Biztonsági tanácsadás   

Gazdasági társaságok, és magánszemélyek naponta találkoznak biztonsági problémával, mely megoldása szakértelmet, és tapasztalatot igényel.

Fontos a konzultánció, a probléma megoldása szempontjából más cégek tapasztalatainak meghallgatása és a legjobb megoldások megtalálása, az ismert protokollok megvalósítása.

Az Euro Detection Consulting Kft. ebben kínálja segítő szolgáltatását. Egy-egy alkalommal, de akár folyamatosan ellátjuk tanáccsal megbízónkat a biztonsági probléma megoldása érdekében.

Napjainkban mind a vállalatok, mind a magánszemélyek esetében legnagyobb értéke az információnak van. Ezért kiemelten fontos, az információk megfelelő védelme, biztonságos tárolása. Fontos továbbá a visszaélések megakadályozása, az illetéktelen személyek kiszűrése, a biztonsági szintek kialakítása, a számítógépes hálózat szakszerű kiépítése és a hozzáférési szintek hatékony megszervezése és ezek ellenőrzése.

Fontos az információk összegyüjtése, azok részletes értékelése és elemzése, a megoldás kidolgozása. Legfontosabb azonban a céginformációk védelme!

Annak érdekében, hogy megfelelő információ biztonságot alakítsunk ki, ma már nem elegendő egyes védelmi szoftverek (vírusirtó, tűzfal stb.) beszerzése, hiszen ezekkel az információbiztonság csak egyik részére kaphatunk megoldást. Szükséges kockázatelemzés, a belső szabályzatok megírása, azok megismertetése a dolgozókkal és ne utolsó sorban az információ biztonsági intézkedések folyamatos ellenőrzése.

Amennyiben igénybe kívánja venni tanácsadó szolgáltatásunkat, elérhetőségeink valamelyikén keressen minket, és mi segítünk!