Biztonságos pénzügyi és számviteli tevékenység   

Biztonsági rés - pénzügyi és számviteli tevékenység

Az Euro Detection Consulting Kft. a vállalati biztonság megteremtése érdekében vállalja egy cég teljes könyvviteli feladatainak ellátását. Elkészíti és folyamatosan karbantartja a számviteli és adótörvényeknek megfelelő szabályzatokat.

  • E tevékenység vonatkozásában, kezeli a házipénztárat.
  • Elvégzi a számviteli szabályoknak megfelelő könyvelést, elkészíti a cég adótörvények szerinti bevallásait. Kezeli a szállítói, vevői követeléseket. Végrehajtja az esedékes számlák, adók utalását. Kézben tartja a vevő követeléseket, amennyiben szükséges a követelés lejáratát követően elkészíti és postára adja a felszólító leveleket. Szükség esetén megteszi a megfelelő jogi lépéseket a követelés behajtására.
  • Ezen felül elvégzi egy cég teljes személyzeti és munkaügyi feladatait, a munkatársak adott szempontok szerinti interjúztatását és javaslatot készít a cég vezetése számára a felveendő munkatársak vonatkozásában.
  • Az adott cég elvárásainak megfelelően a jelenléti ívek alapján elvégzi a bérszámfejtési és bérutalási feladatokat, vezeti a szabadság nyilvántartást.
  • Komplex vezetői információs rendszert épít ki a cég vezetői által megfogalmazott elvárásoknak megfelelően. Ezen felül a cég vezetése elvárásainak megfelelően kialakítja a dolgozói érdekeltségi rendszert, amennyiben szükséges akkor teljesítményméréssel együtt.
  • A vállalat szabad pénzeszközeinek szakszerű befektetését is vállalja miközben folyamatosan figyeli a vállalat likviditását.

Amennyiben igénybe kívánja venni tanácsadó szolgáltatásunkat, elérhetőségeink valamelyikén keressen minket, és mi segítünk!